Göteborg

Gottoleva

Olivedalsgatan 1

413 10 Göteborg

Massageterapi

Som massageterapeut är jag specialiserad på kroppens mjukdelsvävnader, det vill säga muskler, hud och bindväv. Jag arbetar både i förebyggande syfte och med friskvård. Metoderna jag använder är bl.a. massage, laserterapi, triggerpunktsbehandling, kinesiotejping, revolving® och muskulering.

Leane Ahlbom

Laserterapeut Massageterapeut

Göteborg

Max Effort Sweden

Banehagsliden 5, C/O Vagnhallen Crossfit

414 51 Göteborg

Jag heter David Bjurvald Gistedt och jag är Lic. Eleiko Personal Trainer och Crossfit-coach på Vagnhallen Crossfit. Jag äger och driver Max Effort Sweden där jag kan erbjuda dig personlig träning, massage och laserterapi eller var sak för sig! Du är varmt välkommen att kontakta mig via hemsidan maxeffort.se för mer info så hittar vi vad som passar för just dig!

 

Laserterapeut Massageterapeut

Göteborg

Thomas Hanzen

Kalmargatan 30

418 71 Göteborg

Laserterapeut Massageterapeut

Göteborg

Wallmans Massage & Friskvård

Nordic Wellness, Parkgatan 65

416 58 Göteborg

Jag har hållit på med långdistanslöpning och cykel, därav mitt intresse av hur kroppen fungerar. Jag har utbildat mig till Medicinsk Massageterapeut på Axelsons GI.
Jag är certifierad av branschrådet Svensk Massage och Laserterapeut,  jag kombinerar vid behov Massageterapeutisk behandling med Laserbehandling. Vill du veta mer om mig så titta gärna på min hemsida. http://www.wallmansmassage.se
Laserterapeut Massageterapeut